Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tilburgia
tilburgia - 13-04-2012 13:26:42
Geldzaken & Recht

Ernstige schade door tnt

Goedemiddag,
nu als ik mijn mening - als oud medewerker ptt en dbp - mag ventileren stinkt dit zaakje. voordat ik hier een hoop onzin ga schrijven heb ik eerst even met klantenservice post nl zakelijke markt gesproken. uit dit telefoongesprek blijkt dat alle zendingen die ( ernstig ) beschadigd worden op de postweg ( platte zendingen ) geseald worden met een excuus, en pakketten met speciale tape "opgeschoond" of opnieuw verpakt worden. ook met een excuus erbij.

als het pakket zo ernstig beschadigd was dat het ook duidelijk zichtbaar was dat uw pc ernstige schade heeft, had de ontvanger het kunnen/moeten weigeren en werd het vervolgens naar uw teruggestuurd. was het pakket niet beschadigd zodat de ontvanger niet kon weten dat uw pc aan gort was, dan rijzen er bij mij toch veel vraagtekens over de betrouwbaarheid. verlang foto's van de beschadigde zending en pc. waarschijnlijk komen ze wel met het smoesje dat de verpakking weggegooid is, maar dan is dat wel toevallig.

mijn ongevraagd advies. heeft u een rechtsbijstands-verzekering neem contact op, overweeg eventueel aangifte te doen tegen derden, en mocht helemaal niets helpen schilder uw verhaal bij de rijdende rechter. want ik kan me niet voorstellen dat post.nl - en eerlijk gezegd zijn ze ook niet mijn beste vrienden - een totaal beschadigd pakket waar het aan alle kanten rammelt zonder taal of teken bij de ontvanger aflevert. nogmaaals, volgens mijn bescheiden mening stinkt hier iets, waar weet ik niet. heb echter wel een vermoeden