Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diazd - 13-04-2012 14:30:11
Voeding & Gezondheid

Jarenlang verkeerde sterkte lenzen, ergens melden?

[quote=harleyman schreef op vrijdag 13 apr 2012, 14:23]met + lenzen ben je een hypermetroop of verziende! je kan dus een sterte tot ongeveer + 4 met de ogen scherp stellen,accomoderen heet dat,dwz de lens boller dus sterker plus maken waardoor je scherp kan zien in de verte.een min, dat heet dus een myoop,kan niet scherp zien in de verte en kan de lens niet boller maken want dan wordt de lens nog meer min. kan de lens dus niet scherp stellen en blijft wazig zien.de grootste problemen hebben dus de myopen onder ons,dus het grootste afzetgebied!

dan kan het toch kloppen dat ik ondanks het verschil, qua zicht vrij weinig heb gemerkt? los van andere klachten als moeheid en hoofdpijn.