Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2012 19:36:58
Geldzaken & Recht

Schenkingen/erven

Bedankt voor jullie antwoord. dat laat niets geen ruimte om later - als moeder overleden is- de " 2 lievertjes" aan te pakken ? het zou in de praktijk betekenen, dat moeder alles ( via haar dochter/boekhouder) in haar leven kan wegschenken en er bijv.alleen wat geld over is na de begrafenis zeg € 5000,00. en die moet dan verdeeld worden over de 4 kinderen ?
het is zeker wel verstandig van die dochter/boekhoudster om steeds moeder te laten tekenen, dat zij opdracht gaf om uitsluitend aan haar dochter...... en aan haar zoon......., de volgende bedragen......... te schenken ? want anders was het misschien wat moeilijker om later te bewijzen, dat zij in opdracht van haar moeder heeft gehandeld. of maakt dat niet uit in zo'n geval ?

patio