Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mickie
mickie - 17-04-2012 10:46:33
Huishouden & Energie

Welke wasdroger is t beste voor een redelijke prijs?

[quote=jorisw schreef op dinsdag 17 apr 2012, 10:41]iets meer informatie zou handig zijn om een passend advies te geven. bijvoorbeeld hoe vaak draait de droger, heb je per keer veel wasgoed, etc.

bijvoorbeeld: als je maar 1 keer in de week de droger gebruikt, dan is het energieverbruik niet zo relevant. als je een groot gezin hebt en hij draait dagelijks dan is dat opeens wel belangrijk.

ik gebruik mijn droger een keer of 4, 5 in de week. mijn wasmachine heeft een capaciteit van 7 kilo, die kan ik dus niet in één keer in de droger kwijt, dus draai ik vaak nog een deel apart. meestal ik t weekend vanwege mijn dubbeltariefmeter. ook al levert dit volgens de laatste berichten dan wel niet véél meer op maar alle beetjes helpen.