Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-04-2012 00:02:30
Computers & Telefonie

Mag provider personal hotspot functionaliteiten van iphone blokkeren?

Beste mensen

ik heb nog even verder gezocht en kwam tot de volgende conclusie:het amendement waarin genoemde wetsartikel staat moet nog door de eerste kamer worden aangenomen.
de plenaire vergadering is op 8 mei 2012.
ik moet dus nog even geduld hebben en zal moeten afwachten of de wetswijziging word aangenomen.(gelukkig heb ik een dualsim en kan ik(zonodig) de tweede sim in mijn oude telefoon plaatsen en op die manier nog zolang thetering gebruiken)

ik verwacht dat zodra de wet van kracht is de telecom operators op de vingers worden getikt door de opta als ze thetering/personal hotspot/wifirouter op wat voor manier dan ook blokkeren.

de stand van zaken met betrekking tot het wetswijzigingsvoorstel is volgen op: http://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/32549_implementatie_van_herziene?df=all#p3">http://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/32549

iedereen voor zover bedankt voor de inbreng!

het vervolg:
zodra deze wetswijziging word aangenomen en deze van kracht is zal ik opnieuw aan t-mobile verzoeken de personal hotspot functionaliteit te deblokkeren.
ik heb het voornemen om mij weer te melden op het forum van kassa indien t-mobile de functionaliteit dan nog niet vrij gaat geven.


met vriendelijke groet
alias pukkie