Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 18-04-2012 08:15:09
Geldzaken & Recht

Huurverhoging/inkomen

Scheffewonen is niet eerlijk. als willem en maxima (om maar een voorbeeld te noemen) in een sociaal huurflatje van € 350 per maand zouden gaan wonen zou heel nederland op zijn achterste benen staan. deze maatregelen moeten kennelijk om de minder draagkrachtigen ook een (betaalbaar) dak boven hun hoofd te geven.

als iemand al woont in een sociale huurwoning is de salarisopgave geen plicht, zelfs plotselinge welstand heeft geen plichten om te verhuizen, maar als iemand ingeschreven staat voor een ander huis is dit echter wèl noodzakelijk, juist om scheefwonen (en teleurstellingen) te voorkomen.

de belastingdienst ontvangt al zoveel info van anderen. dus wel het juiste punt om inkomen te meten. maar het is en blijft wachten op de wet.