Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 20-04-2012 10:28:53
Geldzaken & Recht

Deur aan deur verkoop

Als ik alles gelezen heb zou ik voor deze gaan: "(3) laat ze hun tijd verspillen:
'als u mij iets wilt verkopen kan ik u nú al zeggen dat ik daar niet op in ga.
maar als u daar 10, 20 of 30 minuten van uw tijd aan wilt besteden, ga gerust uw gang, dan zeg ik na 10, 20 of 30 minuten opnieuw wat ik net zei: als u mij iets wilt verkopen, daar ga ik niet op in. zegt ú het maar, is uw tijd kostbaar en besteedt u die liever aan iemand die u misschien kunt overhalen, of aan mij: mijn nee blijft namelijk nee. uw keuze... ik heb tijd genoeg, u niet neem ik aan u wilt een target halen! toch? nou, dan snappen ze het wel. en zo niet? laten praten, niet reageren, en als ze uitgepraat zijn, zeg je: nee dank u."

het toppunt van vriendelijkheid en je houdt ze "van de straat"!

wat de jehova's betreft wat ik elders las: je bent aan het verven, behangen oid, ze bellen aan, vraag of ze tijd hebben, als ze ja zeggen binnen laten en geef ze een kwast of een borstel in handen en laat ze meewerken .................. en bied ze een biertje aan! einde werk? dank u wel, tot nooit weer ziens!