Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 20-04-2012 11:41:32
Geldzaken & Recht

Huurverhoging/inkomen

[quote=dielange schreef op vrijdag 20 apr 2012, 10:32]de hele "scheefwoon" discussie slaat nergens op. mag ik dan met een bepaald "laag inkomen" ook niet iets duurders huren?
daarnaast is de wet de wet. en is de belastingdienst ernstig zijn boekje te buiten gegaan door links en rechts al gegevens te verstrekken. iets wat expliciet niet is toegestaan. eerst wetswijziging en dan gegevens verstrekken.
het argument dat de belastingdienst toch alles wel wat je weet: klopt, maar de woningcooperaties niet en dat is nu juist het punt!!

daarom zeg ik juist belasting int je huur en jij bepaalt waar je woont, dan maakt het immers niet meer uit al moet dit wel in het redelijke blijven natuurlijk...

gaat ook niet op voor de privesector uiteraard...