Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 20-04-2012 12:19:23
Geldzaken & Recht

Colportage

Dag fred en ria,

hier boven zijn zeer goede tips gegeven. indien u (in ieder geval) die aangetekende brief naar het juiste adres heeft gestuurd, binnen die 8 dagen, heeft u volledig aan uw (wettelijke) verplichtingen voldaan.

en of het hier om oplichtingspraktijken gaat, tja.... het is in ieder geval een malafide onderneming. zeer waarschijnlijk zult u onder (psychische) druk gezet worden, doordat dit 'bedrijf' mogelijk een (obscuur?) incassobureau(tje) inschakelt.

hoe het ook zij, in geen geval betalen en laat u ook absoluut niet intimideren. daar zijn dergelijke (incasso)bureaus redelijk goed in. zoals u het stelt, heeft dit reisbureau geen poot om op te staan. bij een eventuele rechtzaak (kantongerecht), staat u heel sterk. aldaar heeft u ook geen (dure) advocaat nodig en mag u zelf uw 'zegje' doen.

maar..... hopelijk heeft u nog niets (aan)betaald.

gr. hutch