Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 20-04-2012 13:00:46
Geldzaken & Recht

Deur aan deur verkoop

[quote=jorisw schreef op donderdag 19 apr 2012, 17:55]wat een problemen allemaal. gewoon netjes zeggen dat je niet geinteresseerd bent en de deur dicht doen is voldoende.

gewoon netjes zwaaien, als je een verkoper vermoedt.
vaak komen ze rond of voor etenstijd en dan sta ik in de keuken die ook aan de straatkant ligt.
het gaat dan zo>>> er wordt gebeld, er wordt niet open gedaan..er wordt nogmaals gebeld want de verkoper ziet je in de keuken bezig, ...er wordt niet open gedaan, verkoper kijkt schuchter in de keuken en dan zwaai ik.
open doen doe ik nooit, de verkoper zie je dan niet goed worden, eindelijk dringt het tot hem door>> hij wordt gehoord, maar ze doen gewoon niet open...binnen vijf seconden is hij dan doorgelopen. emoties varieeren dan tussen woede en ongeloof, en mijn dag is weer helemaal goed.