Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-04-2012 13:13:54
Auto & Vervoer

Nationalerijbewijsdienst

Mahadma schreef op zaterdag 21 apr 2012, 12:37: uit de algemene voorwaarden:

"artikel 5. verplichtingen cursist

1.de cursist is gehouden de vergoeding voor de rijtest aan de nationale rijbewijs dienst tijdig te voldoen. de vergoeding voor de rijtest wordt ten minste 14 dagen voor de rijtest en uiterlijk binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst per bankoverschrijving aan de nationale rijbewijs dienst voldaan, tenzij er door de nationale rijbewijs dienst uitdrukkelijk een andere betalingstermijn is vastgesteld."

uit bovenstaande blijk dat als je de http://www.nationalerijbewijsdienst.nl/index.php/algemene-voorwaarden.html">algemene voorwaarden (klik hier) leest je dus moet moet betalen.

om je vraag te beantwoorden, "en is hier nog wat tegen te doen?". nee, je moet betalen, en als je dat niet doet krijg je de incasso procedure (met alle extra kosten van dien) op je nek.

het gaat mij nu dus niet om de algemene voorwaarden die heb ik nu zelf ook gelezen, ik weet wat er in staat (nudan). maar de gang van zaken vindt ik asosiaal. ik wil best betalen voor iets dat we ook daadwerkelijk krijgen, maar gelezen op internet bij reviews gebeurt dit toch niet altijd en hebben ze na ze geld hebben elke keer weer andere smoezen.

daarbij vindt ik de gang van zaken, dat mijn vrouw wordt gevraagd of zei geintereseerd hierin is en zei hierop ja antwoord, er dan gelijk aan vast zit erg slecht dat er zo wordt gehandeld en dan daarna zo kortaf wordt gereageerd