Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-04-2012 13:17:29
Auto & Vervoer

Nationalerijbewijsdienst

Hierop heb ik gereageerd dat ik niet van plan was enig ding te betalen voordat mij een dienst werd geleverd, dus wel bereid voor de dienst te betalen als ik deze ook echt krijg, je weet tegenwoordig maar nooit. hiermee willen zij niet akkoord gaan en wijzen direct naar algemene voorwaarden, die wij dus nooit hebben ontvangen en ook niet van op de hoogte waren gesteld.

elk bedrijf heeft algemene voorwaarden, zie zaterdag 21 apr 2012, 12:37. ze zijn gewoon op internet te vinden.

volgens mijn vrouw is het telefoon gesperk al volgt gegaan: zij werd gebeld voor een aanbeiding, dat zij 2 rijlesuren kon krijgen voor 58 euro en of ze hier in geïntereseerd was. zei heeft daar ja op geantwoord en kreeg een paar dagen later een mail dat zij 58 euro moest overmaken.

dit heet dus een overeenkomst aangaan.

toen ik dus op het mail reageerde, kreeg ik de opmerking dat mijn vrouw akkoord was gegaan en als wij niet betaalde er 29 euro administratie kosten in rekening werden gebracht, waarbij gewezen werd op de algemene voorwaarden.

dus betalen is het motto.