Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
krilka - 21-04-2012 14:44:04
Geldzaken & Recht

Huurverhoging/inkomen

Vraag me af of al die mensen die vinden dat deze huurverhoging terecht is, het ook terecht vinden dat iemand met een inkomen van 1200,00 euro net zoveel aan basisverzekering moet betalen als iemand die 5000,00 euro in de maand verdient.
als dit kabinet denkt dat zij het scheefwonen aan moeten pakken dan weet ik nog wel een aantal maatregelen te bedenken die niet in verhouding staan met de werkelijkheid. bijvoorbeeld hypotheek aftrek met een riant inkomen, wachtgeld regeling e.d.
in a'dam kreeg je voorheen niet meer dan een 2 kamerwoning als je alleen woont en nu moet je daar de hoofdprijs voor gaan betalen ? belachelijk alle fouten van de overheid worden bij de burgers neergelegd en wij moeten dat betalen. het wordt tijd dat de bevolking eens wakker gaat worden.