Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-04-2012 12:06:07
Auto & Vervoer

Nationalerijbewijsdienst

Personal schreef op zaterdag 21 apr 2012, 11:54: wie heeft er ervaring met nationalerijbewijsdienst.

dit omdat zij van mij verwachten dat voordat zij een dienst leveren ik verplicht ben dit te betalen. doe ik dit niet ben ik hun 29 euro administratie kosten verschuldigd voor iets dat ik nooit heb gehad.

daarbij hebben zij mij nooit van enige algemene voorwaarden op de hoogte gesteld, en geven zij aan dat ik hiermee akkoord ben gegaan omdat ik akkoord ben gegeaan met een telefonische afspraak.

wie heef met dit bedrijf goede of slechte ervaringen? en is hier nog wat tegen te doen?

u is telefonisch een dienst aangeboden, dus koop op afstand is van toepassing geweest. u kunt bonnen 7 werkdagen de (vermeede) overeenkomst met de nationale rijbewijsdient annuleren.

doe dit annulren liefst schriftelijkj en met aangetekende zending, per fax of per e-mail met opties: ontvangstbevestiging en leesbevestiging.

elke koop op afstand moet binnen een redelijk termijn bij de kamer van koophandel zijn geregistreerd, heeft de nationale rijbewijsdienst dit nagelaten dan is feitelijk geen overeenkomst tot stand gekomen.