Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sig442
sig442 - 22-04-2012 14:37:54
Geldzaken & Recht

Deur aan deur verkoop

Ik kijk altijd eerst door het slaapkamer raam naar beneden, woon 1 hoog. dus als ik iemand zie dat ik niet wil beantwoorden, doe ik ook niet open. als ik iemand zie die de bende wil verbergen en het dus niet zichtbaar is, doe ik eerst m'n raam open. helaas komt het nog wel eens voor dat ze vaak met een smoesje je naar beneden lokken en dan dus nog als proberen te verkopen.

ik vertel ze dan ook direct "kunt u lezen?" als ze met 'ja' antwoorden "waarom doet u dat dan niet? ik raad u aan om dat snel te leren voor ik de politie erbij haal" en de deur dicht. helaas was ik bezig met de dagelijkse taken en werd ik buiten mijn huis lastig gevallen, wat (als ik mij niet vergis) een vergunning vereist en zonder is dat strafbaar. als ik mij niet vergis kan dat ook als 'bedelen' worden gezien.

maar voor gelovigen, respect tegen over de mensen zelf. maar als ze mij gaan lastig vallen met hun geloof, zieltjes proberen te winnen of via hun geloof gelijk willen krijgen zijn ze toch echt bij het verkeerde adres. diverse gelovigen hebben dan ook zonder pardon (na vaak genoeg gewaarschuwd te hebben) een emmer water over hun heen gekregen. heb ze dan ook niet meer terug gezien aan mijn deur! erg over-the-top, maar het blijkt in ieder geval te werken!