Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-04-2012 03:24:53
Elektronica & TV

Ziggo storing hd ned 1 &b2 en eredivisie live

Dat er ergens en af en toe storing is kan ik nog wel begrijpen. maar de waanzin die je hoort als je nog helemaal niet klaagt maar enkel vraagt is absurd.de verzinsels en onzin die je zelf nog eens moet betalen en moet aanhoren zijn schrijnend. en het heeft niets te maken met techniek.het heeft te maken met bewuste onkunde.
ziggo is in handen van investeerders die willen geld terug met winst. en als je klaagt als consument ben je overgeleverd aan vooral tegenwerking.

bedankt vrije marktwerking en bedankt dat ik kan kiezen en moeiteloos kan overstappen naar exact dezelfde onzin.?????!!!! .zou vlot 20 euro pm meer willen betalen voor alles in 1 als de overheid met ambtenaren het weer overnemen.