Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-04-2012 08:22:59
Auto & Vervoer

Scoutmobiel.




een scootmobiel geleverd door individuele voorzieningen ( gemeente) worden allemaal afgeleverd met een maximale snelheid van 8 km. pas wanneer de berijder is gewend en goed kan omgaan met zijn of haar scootmobiel kan de snelheid worden aangepast, afhankelijk van de capcitijden van de mobiel in kwestie kan dat maximaal tot 15 km per uur.

dat er mensen zijn, die misbruik van een scootmobiel maken, zijn meestal die mensen die 'scheuren ' met de scootmobiel, maar ik vind dat u wel iedere berijder over een kam scheert op deze manier. zelf ben ik genoodzaakt ook gebruik te maken van deze wet, vanwege ms en rijd ik met veel plezier met mijn scootmobiel rond, ik scheur niet, en zeker niet in een winkelcentrum...

veelal zie ik soms om mijn heen jongen kinderen op een scootmobiel, die deze van oma, opa, of iemand hebben 'geleend' om stoer mee te doen..en hierop vind ik wel dat men duidelijke regels zou moeten stellen.

maar er zijn natuurlijk ook mensen die een scootmobiel particulier kopen, laten opvoeren en vervolgens racen, en op deze manier de boel verpesten voor die mensen die werkelijk afhankelijk zijn en ook van de wet hierin..en dat is juist jammer.