Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-04-2012 13:26:26
Auto & Vervoer

Scoutmobiel.

Winterman,

er bestaan kleinere modellen waarmee je prima in winkels je weg kan vinden. die bakken waar ze nu mee rijden zijn geschikt voor de openbare weg. ik rij toch ook niet met mijn brommer de ah in.

dat zie ik al voor me. met het kleinere uitsluitend-binnenmodel op een aanhangertje achter je straat-scootmobiel op weg naar het winkelcentrum. daar dat kleine model zelf afladen en opstappen om boodschappen te doen en weer zelf opladen bij de boodschappen op de aanhanger en terug op het straatmodel met je aanhangertje eraan gekoppeld.

je moet al hemel en aarde bewegen om een scootmobiel te krijgen. daarbij heb je geen enkele inspraak welk model etc. je krijgt. dat wordt voor je beslist op duistere gronden. laat staan dat je er nog een shopping-model bij krijgt.

de meeste mensen, die een scootmobiel nodig hebben, zijn niet kapitaalkrachtig genoeg om er zelfs maar 1 aan te schaffen.

misschien eens een gesprek voeren met mensen, die erop aangewezen zijn om alle problemen te leren kennen?

vladja