Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 24-04-2012 08:45:40
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

[quote=stofzuigers schreef op dinsdag 24 apr 2012, 08:02]ik zal als eerste beginnen met het stoppen van alle suikers die wij met ze allen eten: light producten, zoals frisdrank, chips en zoutjes. let ook op zout!!

je zult merken dat als je minder suiker eet en minder snoept, je veel fitter voelt !!

p.s. meer bewegen dan dat je eet helpt ook !!

....nou stoppen met alles is ook weer niet goed, maar met maat eten is belangrijk. suikers en zout heeft het lichaam nodig.
men kan ook afvallen door anders te gaan eten. ik val af en drink mijn port en eet chips (met maat).... ik drink af en toe light drankjes, maar meer water. koffie met melk en suiker is nu koffie met een klein scheutje hv melk...beter zou zijn de koffie zwart te drinken....maar ja!....vind ik wederom niet lekker. er zijn duizenden kleine dingen die het afvallen kan bevorderen. eén van de belangrijkste is de darmen en maag in beweging te houden, en dit kan door elke 2 uurtjes iets klein te eten, óók als men geen honger heeft. het is gelijk als "bewegen"
bewegen is ook zeer belangrijk. ik pak vaker de fiets om ergens te gaan als het: niet regen, geen wind en tijd genoeg heb.... verder is wandelen ook heel goed, minimaal 20 minuten in goed tempo. voor mij gemakkelijk omdat we 3 hondjes hebben...

m.v.g. robert