Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaartendraak - 25-04-2012 12:22:55
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

Het enige 'dieet' wat geen dieet is maar een andere eetwijzie waarvan ik zeker weet dat het werkt is gok = grip op koolhydraten. het lijkt een beetje op dr frank, alleen bij dr frank mag je niet eens fruit eten heb ik begrepen, bij gok mag dat wel, sterker nog, je mag zelfs als je perse wilt 1 of 2 aardappeltjes in je zogeheten uurtje, wan je lichaam heeft wel kh nodig.
geen moeilijke dingen, je mag in principe alles eten, geen mager en light, maar normale dingen, gewoon vlees, groente, eieren, vleesbeleg, alle soorten kaas enz enz. je moet alleen de indeling over de hele dag even toepassen, tijdens fase 1 waarbij je op gewicht gaat komen 2 groene maaltijden met maximaal 5gr koolhydraten waarbij je ipv brood de goede vezelrijke crackers eet of zelfs zelfgemaakte waar er vele recepten van bestaan in de kookboeken en op het gok-forum. en dan 1 'oranje' maaltijd wat je uurtje genoemd wordt waarin je ook dingen van de oranje lijst mag hebben(zie basisboek voor groene en oranje lijst), dus fruit als toetje, een stukje chocola, misschien zelfs een beetje ijs. zolang je over de hele dag tussen de 60 en 70 gr kh zit ga je goed.

en heerlijk genieten van room, kaas, quiches zonder deeg, lekker gevuld met groente en vlees, salades, roomboter, gewoon puur natuur dingen en niks geen kant-en-klaar rommel meer.

goed, het afvallen gaat langzamer, maar dat betekent weer dat je niet in snelle tijd spiermassa verliest en ook geen loshangend vel krijgt, ik ben in een jaar tijd 16 kilo afgevallen. dat had iets meer kunnen zijn, maar omdat bij gok niets moet en alles mag en je daardoor af en toe best even kan genieten van iets lekkers, gaat het bij mij iets langzamer. maar ik voel me er goed bij. heb meer energie gekregen, totaal geen rare verschijnselen wat je met dieten hebt, mijn huid is mooier geworden enz.

ik zou zeggen, zoek het eens op, lees je in op de openbare gedeeltes van het forum, lees de succesverhalen, daar kan je als gast geloof ik bij en zie hoeveel mensen zelfs genezen zijn verklaard van hun diabetes, velen hoeven na enkele maanden niet eens meer medicijnen te gebruiken, doodsimpel omdat ze grip op hun koolhydraten hebben.