Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op
oplossing - 25-04-2012 14:33:12
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

@bluewater, ik ben geen diëtiste en zal dan ook nooit iets bij iemand voorschrijven maar ik kan u wel vertellen wat mij heel goed geholpen heeft n.l. die shakes, 1 bus kost volgens mij € 17,50 en vaak heeft kruidvat reclame dan is het vaak 2 halen en 1 betalen, op de bus staat precies wat de spelregels zijn en als u zich daar netjes aanhoudt dan denk ik dat u vóór de zomer wel een paar pondjes (of kilootjes) kwijt bent. bij mij heeft het zijn vruchten afgeworpen en ben in 6 maanden tijd 15 kilo afgevallen, drink geen frisdrank met veel zoetstof maar gewoon lekkere sapjes, eet 's-avonds b.v. een paar worteltjes of komkommerschijfjes i.p.v. chips of andere vette dingen, gewoon normaal eten maar niet overbodig veel vet, probeer het vlees e/o vis zoveel mogelijk te grillen, bakken kan ook maar dan zo weinig mogelijk jus gebruiken over de aardappeltjes e.d. begin in ieder geval smorgens met een glas water en zodra u trek krijgt neem dan ook iets te drinken (zonder koolzuur).
ik wens u heel veel succes maar blijf gezond en ga desnoods even bij de huisarts langs om het met hem even door te nemen of het verantwoord is om af te vallen, niet geschoten altijd mis toch??
groetjes oplossing