Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2012 18:29:28
Garantie & Verzekeringen

Autoschade door 4 jarige

Mijns inziens is het gegeven antwoord voor twee interpretaties vatbaar. uw vraagstelling bevat namelijk voor beide situaties de omschrijving "geparkeerd".
als dit een dossier was dat op mijn bureau lag, zou ik hierop zeker hebben doorgevraagd, om erachter te komen of het nu mijn interpretatie (men had geparkeerd en was nog niet uitgestapt, daar was men nu net mee bezig) of uw interpretatie (de auto stond al enige tijd geparkeerd, de bestuurder en passagiers waren al uitgestapt) was.

u gaat overigens voorbij aan het feit dat ts aangeeft dat het "bij het uitstappen" is gebeurd. als men al geparkeerd staat in de zin die u bedoelt, waarom stapt men dan uit? hoe kun je uitstappen als je al uitgestapt bent?

kortom, het is voor mij op dit moment nog lang niet duidelijk wat er precies aan de hand is. op grond van mijn ervaring met wat mensen in het algemeen verstaan onder 'geparkeerd staan', in combinatie met de zinsnede "bij het uitstappen", ga ik er hier vanuit dat ts bedoelt dat men, aansluitend aan het neerzetten (parkeren) van de auto, bezig was met uitstappen.

maar goed, zolang ts zelf niet reageert, kunnen u en ik hier nog uren over doordiscussiƫren, aangezien uw interpretatie duidelijk anders is dan de mijne, en wij beiden overtuigd zijn van ons eigen gelijk. ik hou er voor nu even mee op, zolang er geen nieuwe informatie van ts komt over wat er nu precies gebeurd is.