Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 26-04-2012 02:21:48
Elektronica & TV

Media markt - 12½ jaar jubileumprijzen actie

Weet je wat mensen en consumenten zich eigenlijk moeten afvragen is dat mediamarkt/bcc/via internet en elke andere aanbieder kan bestaan in megawinkels met personeel en dan toch zo goedkoop?

het antwoord is frustrerend voor de consument omdat een superaanbieding bij mediamarkt op zn minst 2,5 x duurder is dan de inkoopprijs. consumenten beseffen dit niet . mediamarkt kan enkel bestaan door deze winstmarge. bijvoorbeeld een simpele hdtv met opties. inkoop 100 euro en verkoop 799. en nu je bent toch niet gek voor 599. zoekend en speurend op het internet heet exact hetzelfde apparaat bij elke aanbieder anders door een getal toe te voegen of te wijzigen. vergelijken is zinloos.

het kan zo maar zijn dat bij de lokale tv-verkoper je maar 499 betaald.