Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anduril
anduril - 26-04-2012 13:52:41
Geldzaken & Recht

Onze regering ???

Zullen we dan meteen maar de prijs van het brood inkomensafhankelijk maken? en alle andere boodschappen? en de verzekeringspremies? en en en? hoe meer je verdient, hoe meer belasting je betaalt en dat is rechtvaardig genoeg.
elk produkt of dienst heeft zijn kostprijs en die is inkomensonafhankelijk. de 'echte' armen (ook al zijn ze dat door eigen toedoen) worden aan alle kanten gesubsidieerd. nee, de echte gedupeerden van de bezuinigingsmaatregelen zijn de modale burgers. voor hen geen luilekkerland aan subsidies. voorbeeldje: een aow-er met een inkomen van net boven de grens van € 35.450 mist een heffingskorting van € 762; een paar euro meer en daardoor 762 euro minder. noem dat maar eens logisch, om het woord onrechtvaardig niet te gebruiken.
kinderbijslag voor (al of niet bestaande) kinderen in het 'thuisland' is van de gekke; daar leeft het halve dorp van.