Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 26-04-2012 14:20:36
Geldzaken & Recht

Onze regering ???

A: waarom staat dit onderwerp op dit forum? in mijn ogen geen consumentenkwestie.
b: waarom wordt hier zoveel gegeneraliseerd en uitzonderingen er uitgelicht, alsof iedereen met een uitkering de fout in gaat?
c: waarom hikt men zo aan tegen mensen die wat meer verdienen? zij zijn over het algeheel ook de mensen die het risico dragen en durven dragen. of hebben gewoon mazzel omdat jan met de pet hun muziek wil kopen, of naar hun verhalen op tv willen kijken, of dik willen betalen voor hun uurtje voetbal in de week.
nee, ik heb geen centjes en ja ik heb al 32 jaar een wao uitkering. mensen beoordeelden me vaak op wat ik had en zagen nooit wat ik niet had. als ik een paar jaar met moeite had gespaard voor een bijzondere vakantie, dan werd ik nagewezen: waar doet hij het van. ze wezen me ook na, toen ik jaren daarvoor niet op vakantie ging: waarom gaat hij niet op vakantie, hij krijgt toch vakantiegeld.
stop eens met kijken naar wat anderen hebben, geniet meer van wat jezelf heb. we hebben een vriend die ook stinkend rijk is, wat ik bij hem altijd zie is de enorme geestelijke armoede: 4 keer getrouwd geweest, met de meeste kinderen nauwelijks contact. nooit tevreden, altijd bang dat hij 'gepakt' wordt. geen echte vrienden, maar vrienden die proberen mee te liften op de rijkdom. waarom ik met hem bevriend ben? omdat onze vriendschap de basis heeft die een vriendschap nodig heeft. hij was ook ooit arm en heeft door vervloekt hard werken en zichzelf en zijn gezinnen veel te ontzeggen, zijn imperium opgebouwd. genieten van zijn leven doet hij ook niet. hij begon ooit als machinebankwerker zonder diploma's.
ja het kan wel eens zuur zijn als je niet iets kan kopen, maar mijn moeder leerde me al dat bezit het einde van het verlangen was en naarmate ik ouder word denk ik terug aan alles wat ik wenste en wel of niet in mijn bezit kreeg: het was uiteindelijk niet belangrijk.