Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hgverwoerd
hgverwoerd - 26-04-2012 15:48:51
Geldzaken & Recht

Onze regering ???

[quote=tenormin schreef op donderdag 26 apr 2012, 15:21]als men het over "rijken" heeft, waar denkt men dan aan? ik aan mensen die zich een slag in de rondte werken en geld hebben verdiend en hun handje nooit hebben op willen houden. de "andere" rijken, de omhooggevallen lui van de t.v. en de uit de klauwen gelopen "onkostenvergoeding" van de voetballers, laten ze daar maar eens extra plukken. mensen die door hard werken een imperium zelf hebben opgebouwd mogen wat mij betreft een godsvermogen verdienen, is de belasting ook heel blij mee. en met het weldoordachte betoog van mosterdpot ben ik het helemaal eens.


wat denkt u van onze ministers die goed verdienen en zelfs wachtgeld jaren krijgen en daarna altijd een goed baan krijgen die u nooit zal krijgen.

mensen die keihard hebben gewerkt met een eigen bedrijf daar heb ik het niet over .op de sp informatie stond iets leuks als onze ministers.,kamerleden en hoge ambtenaren allemaal 1000 euro inleveren per maand dan komen wij heel ver,maar let op dat zullen ze nooit doen ,hun inkomen 1000 euro lager dat vinden ze schande