Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J. Schipper
J. Schipper - 27-04-2012 13:54:25
Voeding & Gezondheid

Zijn smaakstoffen hetzelfde als smaakversterkers?

Ik bezit het boekje "wat zit er in uw eten"? de gids die ons allert maakt op al die e-nummers", door corinne gouget en will jansen. www.bouillonmagazine.nl
uitgeverij bouillon bilthoven. tel. 030 2280315
isbn 9789077788288. gaat in op wat additieven en e-nummers zijn.
e621 mononatriumglutamaat (msg) staat daarin in de rode rubriek: "dit additief moet u echt vermijden". als enige van alle echt gevaarlijke e-nummers wordt er nog een aparte pagina (77) extra aan gewijd. laatste regel van dat stukje informatie: e621 echt vermijden.
ik begrijp niet dat dát additief nog toegestaan wordt in onze voedsel.
je zou bij de producent zelf , tekst en uitleg kunnen vragen op grond waarvan men dat gevaarlijke additief nog steeds toevoegt aan hun chips.