Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 27-04-2012 16:35:06
Voeding & Gezondheid

Zijn smaakstoffen hetzelfde als smaakversterkers?

[quote=ruitenboer schreef op vrijdag 27 apr 2012, 16:00]je zou je af kunnen vragen waarom onze politici de industrie de kans geven om met de etikettering te sjoemelen. hoewel sjoemelen, de eu staat het toe.

maar ieder gezond mens zou zich af moeten vragen waarom e621 in veel landen (o.a. de vs) verboden is.

in bovengenoemd geval wordt niet gesjoemeld, hooguit door consumenten, waaronder ts, niet goed gelezen. daar komt wél bij dat deze teksten vaak door juristen en psychologen worden opgesteld.

waarom soms in het ene land iets wél,en een ander land niét wordt toegestaan heeft vele, vaak andere oorzaken. voorbeeld:(ik weet het off-topic) in duitsland is een parachute om een ultra-light vliegtuig in geval van problemen veilig aan de grond te krijgen verplicht, in engeland is hetzelfde verboden). en nodig is het niet. volgens mij heeft dat te maken en inzicht en de sterkte van de personen die ergens voor lobbyen.