Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 28-04-2012 10:38:47
Geldzaken & Recht

Onze regering ???

Wat gemeentes zouden moeten doen, is stukken grond wat een paar jaar geleden aangekocht is, en nu niet meer te gebruiken als bouwgrond voor huizen, daar zouden ze mijns inziens volkstuinen op moeten creƫren voor de minima.

het geeft hun de mogelijkheid om hun eigen groente en fruit te verbouwen. zodat zij minder gauw hun hand bij de voedselbanken op hoeven te houden.
door je eigen groentes te kweken en in de vriezer te bewaren voor de winter, houd je geld over om ook eens iets leuks van te kunnen doen voor de kinderen en/ of voor jezelf.

en men behoud zijn waardigheid.

want al dat geschop tegen mensen met een laag inkomen begint mij nu ook wel de keel uit te hangen. want men vergeet dat iemand die ziek is en niks meer kan doen er niet zelf voor heeft gekozen. want die mensen worden dubbel gestraft omdat ze 1- hun gezondheid kwijt zijn en 2 sterk gekort worden op hun inkomen.

om terug te komen op die volkstuin, daar zou dan ook een buitenhuisje op gebouwd mogen waarin geslapen kan worden. op die manier is er meteen toezicht op de tuin zelf want dieven en profiteurs heb je ook in alle soorten en maten.