Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-04-2012 11:14:18
Elektronica & TV

Dure onderdelen koelkast

Tot15karakters schreef op zaterdag 28 apr 2012, 10:49: als je online gaat zoeken voor een nieuwe zie je vaak welke merken uit dezelfde fabriek komen...
ook in de winkels maar alle die ook in bauknecht zitten ....

ik zal even kijken, als ik dinsdag rotzooi inlever maar kan niets toezeggen.
als het lukt, de lade is meestal gratis dus alleen porto hoef je dan te betalen voor 1 pakket met 99% lucht of ophalen maar voor €130 kun je flink rijden...

ik zoek dinsdag wel even.
winterman schreef op vrijdag 27 apr 2012, 12:39: elzinga schreef op dinsdag 14 feb 2012, 14:45:
kortom, de consument word opgelicht en gedwongen, al na een paar jaar, een nieuw apparaat aan te schaffen!. we betalen toch ook geen 2000,00 euro of zo voor bvb een nieuwe accu in onze auto, moet niet gekker worden!.

daar gaan we weer. de consument moet een prijs betalen die hem niet bevalt, dus wordt hij opgelicht!

wel eens van vraag en aanbod gehoord? accu's zijn aan slijtage onderhevig. vrieslades niet. moeten ze er dan honderden op voorraad hebben, zodat ze jou goedkoop kunnen leveren als jij door eigen toedoen die van jou kapot maakt?

reactie waar iemand echt iets aan heeft, hartelijk dank voor de moeite en we horen het uiteraard graag van u, bij voorbaat dank.