Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 28-04-2012 21:07:11
Geldzaken & Recht

Pensioenleeftijd

Ik wil zelfs tot 70 werken toestaan maar wat doen we met de hoge jeugd werkloosheid die door langer te werken alleen maar erger zal worden?

ik zie meer probleem jongeren die zich vervelen en hang ouderen, ja ze zijn er wel maar de overlast is naast dementie wel veel minder erg.
rollators die winkel centra verstoppen of in de super de koffie hoek wel erg groot maken zodat je moet omlopen maar jongeren zijn erger zeg ik dan maar.

zelf ben ik ook iets grijzer dan mijn afbeelding hiernaast dus straks mag ik bovenstaande over mijn zelf zeggen...

en de huizenmarkt, geen vast werk is geen huis kunnen kopen dus ook daar zit een groot voordeel als zij weer kunnen kopen.

stem dus slim en kijk verder dan alleen die 67 die ze nu willen invoeren.
vragen stellen bij foute partijen is ook rendabel want als u als protest in hun zaal zit zullen ze er niet blij mee zijn...
bezoek dus elke foute partij om je daar te laten horen want dat is het meest efficiënte.

nog maar ruim 4 maanden campagne tot 12 september!