Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

melomaan
melomaan - 28-04-2012 21:33:33
Geldzaken & Recht

Pensioenleeftijd

[quote=tot15karakters schreef op zaterdag 28 apr 2012, 20:51]en er is een kans dat dit na de verkiezingen voor 31 december 2012 weer word terug gedraaid, net als de cavia politie en zo..

dus stem voor 65 blijft 65 maar ik zal nu maar geen partij naam noemen...


bij de vorige verkiezingen was er ook zo'n partij, die op de avond van de uitslag deze belofte al overboord gooide...aan beloftes van politici hecht ik weinig waarde. tuurlijk is het rot voor de mensen die het nu betreft, maar ik hoorde ze niet toen werd besloten dat de mensen die 5 jaar jonger zijn langer door moesten werken. zelf moet ik tot 67 (werk al vanaf mijn 16e) en het zal mij niet verbazen als ik tegen die tijd nog langer door zal moeten...haal ik de 55 arbeidsjaren nog.