Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 28-04-2012 22:31:35
Voeding & Gezondheid

Zijn smaakstoffen hetzelfde als smaakversterkers?

Plofkip.

een dier wat normaal in 3 à 4 maanden groeide is na 6 weken als volwassen alleen nog maar te slachten.

en die was mede door enkele fabrieken die nattigheid voelden vooral na de overstap van unilever nu gevolgd door vele anderen.
plofkip is dus geen stof die verboden is maar kippenvlees wat niet bepaald dier vriendelijk en meestal wegens de risico's met onnodige antibioticum gekweekt tot snelle vlees producent.

de media aandacht kan mits het negatief is een oorzaak zijn dat vele plotseling dit soort stoffen niet meer willen en gaan vervangen.
dat bedoelde ik dus met het plofkip effect.