Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hgverwoerd
hgverwoerd - 29-04-2012 00:34:04
Geldzaken & Recht

Onze regering ???

[quote=jantom schreef op zaterdag 28 apr 2012, 13:24]steeds maar meer aan de overheid betalen en steeds minder rechten hebben: we zijn en blijven melkkoeien en we laten onze rechten ook maar afpakken.



het gekke is dat wij burgers niet de overheid te korten veroorzaken maar de regering zelf,die rijden met dikke auto's,goed salaris en als ze zelf opstappen jaren jaar geld krijgen en daarna een goede baan krijgen. de overheid is zelf de schuldige die miljarden geld uit geven ,waarom geven wij telkens geld aan arme landen en waarom geen goederen in plaats van geld en deze inkopen in ons land,die arme landen regeringen zetten ons geld op een geheime bank rekening en als ze verjaagd worden hebben ze ons geld om te leven,dus geen geld meer geven wel in goederen of voedsel in ons land inkopen en versturen naar dat land.