Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisantonis - 03-05-2012 13:55:11
Voeding & Gezondheid

Wietpas

Ik kijk regelmatig naar wegmisbruikers, en dan worden er zelfs fransen gepakt die hiervoor naar nederland gaan. dus het zou mij niks verbazen.
en heb je toen ook gezien dat die geen geld bij zich hadden???
kwamen hier wel om drugs te kopen, gaan dus eerst nog wat mensen overvallen, autos openbreken om het benodigde geld bij elkaar te halen, halen daarna een kilootje drugs bij een coffeeshop, denk je dat het iemand daar interesseerd waar dat geld vandaan komt?? gaat coffeshophouders alleen maar om het geld!!
ald de buitenlandse dealers wegblijven zijn ze hun zwarte geld kwijt. sorry voor die paar shophouders die wel normaal zaakdrijven, maar de meeste zijn criminelen!!! veel van die buitenlanders zijn criminelen en die trekken weer andere criminelen aan voor limburg zie je het aan het feit dat de criminele bendes uit rotterdam en omstreken zich allemaal naar daar verplaatsen, dus houden die pas, dan kan de helft van de coffeshops dicht en is er niet meer zo'n grote toestroom criminelen naar limburg! kun je daar ook weer veilig over straat!!