Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honza23 - 03-05-2012 14:30:40
Auto & Vervoer

Hybrid-rijders zijn profiteurs

[quote=turboterry schreef op donderdag 3 mei 2012, 13:19]staat er wel eens iemand bij stil dat de mensen met lage inkomens geen nieuwe auto kunnen betalen? en daarvoor indirekt weer worden gestraft?

sta jij er wel eens bij stil dat mensen met lage inkomens ook meer hadden kunnen studeren, harder/meer kunnnen gaan werken, een bedrijf kunnen beginnen ? socialisme is niet voor niets de filosofie van de mislukking, gebaseerd op de religie van de afgunst !
en trouwens: ik heb al 20+ jaar een laag inkomen, en omdat ik spaar wordt ik ook gestraft: geen huursubsidie, minder zorgtoeslag, lagere aftrek ziektenkosten.
maar als ik morgen een nieuwe auto nodig heb kan ik 'm contant betalen...
zuinigheid is een keuze, ik heb ondanks m'n lage inkomen nog nooit een lening of krediet nodig gehad, en in de afgelopen 50 jaar welgeteld 2 dagen rood gestaan.

[quote=wimmi20 schreef op donderdag 3 mei 2012, 13:56]maar weet u wat nog echter echt ergeren is : de wegenbelasting op een schone lpg auto is 122 euro per maand !

ach guttegut ! dan rij je dus in een veel te grote en zware auto, moet je bij jezelf gaan klagen dat je die auto hebt gekocht !! ik rij ook lpg in een ruime c-segment auto en betaal toch echt maar 63 euro per maand !