Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 03-05-2012 15:10:58
Vrije tijd & Tuin

Roundup (glyfosaat) is een zegen

Particulieren die hun tuin(tje) (on)kruidvrij willen maken door gif te spuiten. treuriger kan haast niet.
te beroerd om ongewenste plantjes handmatig te verwijderen. hoe onschadelijk round-up is moge blijken uit wat onlangs in een wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld: er is een duidelijke link gevonden met de ziekte van parkinson.
bij mij in de straat is een gezin komen wonen dat de tuin m.b.v. round-up zevenbladvrij heeft gemaakt. hun jongste dochter was toen nog niet geboren of zelfs maar in de maak. of er een verband is met het round-upgebruik weet ik niet, maar het lieve kind heeft wel een paar merkwaardige afwijkingen, die iets te maken moeten hebben met hersenschade.
sommige mensen, bijv.czar, laten zich te gemakkelijk van alles wijsmaken. glyfosaat een zegen, maar onze zegsman noemt niettemin een aantal ongunstige aspecten.
hoe zou het toch komen dat het aantal allergieën zo enorm toeneemt, zowel bij mensen als bij dieren?
voor een ieder die denkt dat czar gelijk heeft: pak eens een boek over het gebruik van bestrijdingsmiddelen en de gevolgen daarvan. silent spring (dode lente) van rachel carson, ca. 50 jr. geleden geschreven maar nog razend actueel.