Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-05-2005 16:26:38
Geldzaken & Recht

Formaliteit of niet?

hallo!


uit ervaring kan ik je zeggen dat je je voor zulk soort gesprekken altijd veel meer zorgen maakt dan nodig. het is namelijk meer een formaliteit / plicht om je te laten weten hoe ze over je functioneren denken. zou men niet tevreden over je zijn, dan had je dat allang eerder van hogerhand gehoord. en ik zou me dus niet teveel zorgen maken.


erg belangrijk tijdens het gesprek, waar je positieve / opbouwende kritiek te horen zult krijgen, is dat je jezelf bent en ook eerlijk bent over je gevoelens. zo zou ik er gewoon eerlijk voor uitkomen dat je best wel tegen het gesprek opzag. en kom er ook gerust voor uit dat je het erg naar je zin hebt en dat je ook het idee hebt dat je collega je nu pas echt goed in is gaan werken. wat volgens mij ook een belangrijke reden is dat je nog niet op de snelheid zit die je cheffin al graag zou zien. 


zeg, succes ermee; groetjes van mieke.