Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 04-05-2012 09:17:55
Huishouden & Energie

Is budget energie betrouwbaar?

M.i. een o.t. reactie.

levering bevindt zich m.i nog binnen termijn van 30 dagen.

de policy van dit bedrijf t.a.v. betalingsachterstand is nu niet van toepassing. dit kan overigens gelezen worden in de algemene voorwaarden. heeft u deze doorgenomen voordat u een m.i. onterecht beschuldigend vingertje opstak t.a.v. bedrijf?

=carola.83 schreef op vrijdag 4 mei 2012, 02:05: .....door deze sterke groei hebben we natúúrlijk te maken met groeiperikelen. we investeren daarom zwaar in it-systemen en het aannemen en trainen van nieuwe medewerkers. in de tussentijd kan het zijn dat uw aanmelding een of twee weken later wordt doorgevoerd, of dat u een medewerker aan de lijn krijgt die nog niet al zijn of haar trainingen heeft doorlopen. we hopen in deze groeifase op uw begrip hiervoor......

nogal onzinnig om aan een klant begrip te vragen voor een slecht functionerende toko! weet 100% zeker dat jullie geen greintje begrip hebben als een rekening eens 2 dagen te laat wordt betaald!