Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honza23 - 04-05-2012 14:09:10
Auto & Vervoer

Hybrid-rijders zijn profiteurs

[quote=maron schreef op vrijdag 4 mei 2012, 00:18][quote=honza23 schreef op donderdag 3 mei 2012, 14:30][

sta jij er wel eens bij stil dat mensen met lage inkomens ook meer hadden kunnen studeren, harder/meer kunnnen gaan werken, een bedrijf kunnen beginnen ? socialisme is niet voor niets de filosofie van de mislukking, gebaseerd op de religie van de afgunst !

nogal triest, als je sukses in het leven alleen afmeet aan status.
bovenstaande uiting zegt meer over jezelf.


je hebt het blijkbaar niet zo goed begrepen ? ik hecht totaal niet aan status ! als je mijn ouwe auto, kleine huurwoning dan wel kleding of ouwe meubelen zou zien zou je het meteen beamen. en ik meet mezelf al helemaal niet af aan anderen...ook al hebben die het ogenschijnlijk veel beter dan mij.
maar ik heb een beetje genoeg van al die mensen die alleen maar zeuren over 'armen' en 'rijken'. mensen die alleen maar jaloers zijn, zeuren, klagen; en nooit eens naar zichzelf kijken. mensen die klagen dat ze geen geld hebben maar hun geld aan rookwaar of alcohol uitgeven. mensen die klagen over bezuinigingen maar vaak wel de hele dag op de bank rondhangen. doe er eerst zelf alles aan, dat was mijn boodschap! klaag niet zo en steek de handen uit de mouwen. en als je geen hoog inkomen (zoals ikzelf!) hebt doe dan zuinig aan, dat doe ik ook. maar ja, als je dat niet wilt lezen....