Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-05-2012 19:59:04
Computers & Telefonie

Inchecken met laptop

@tim javascript was inderdaad uitgeschakeld. het was de site van www.oadcheckin.nl . ik probeerde in te checken voor vrienden. ik kan het niet meer controleren of het nu wel zou gaan, omdat ze vandaag vertrokken zijn.

ik kreeg de volgende foutmelding:

an unexpected error occurred.

we are sorry but a technical error occurred. please try again later, use a self-service check-in machine or go to the check-in counter at the airport. (1998)

op de site staat bij faq:

tijdens het inchecken krijg ik een foutmelding ?

krijgt u een foutmelding tijdens het online inchecken, controleer of u het bevestingingsnummer zonder punt heeft ingevuld. mocht u nog steeds de foutmelding krijgen kunt u het later nogmaals proberen. u kunt óók inchecken op de luchthaven zelf bij de betreffende servicebalie in de vertrekhal. indien u vertrek vanaf schiphol kunt u ook bellen met 020-405 78 75 (openingstijden afhankelijk vertrek vluchten).

heel hartelijk bedankt voor je antwoord. over enkele maanden ga ik zelf op vakantie en zal je voorstel in gedachten houden.

vriendelijke groet,