Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 09-05-2012 12:44:07
Geldzaken & Recht

Dringend: inwonende vriend moet binnen 10 dagen worden uitgeschreven

[quote=stacey schreef op woensdag 9 mei 2012, 12:24][quote=turboterry schreef op woensdag 9 mei 2012, 12:17] het vreemde in deze zaak: niet uw vader, maar de verhuurder/woningbouwvereniging had destijds toestemming moeten geven (of weigeren) tot inschrijving van uw vriend!

hij zal gewoon bij de gemeente ingeschreven staan, daar geeft (moet) de bewoner toestemming voor en dat heeft niets met woningbouw te maken verder.
voor aanvragen medehuuschap moet woningbouw accoord geven maar dat is hier niet het geval, de (inwonende) vriend van dochter van huurder zou ook nooit als medehuurder goedgekeurd worden.
maar blijft vaag verhaal, tenzij de inschrijving/handtekening vervalst is kan je niet zomaar zelf ergens bij inschrijven, en dat verblijfplaatst vriendje nu ook onbekend is maar ze nog zo`n gezellig stel zijn.........?
onzin/trol verhaal lijkt mij.


helaas hoeft de bewoner geen toestemming te geven en kan iemand zich toch op je adres inschrijven. toen ik op mijn huidige adres ging wonen waarschuwde een kennis me (zij werkt bij een woningbouwvereniging) dat soms iemand, zonder dat je het weet, je op je adres kan inschrijven. ik heb toen een soort vergrendeling aangebracht, dat ging bij de inschrijving van mijn adres, waarmee niemand zonder mijn toestemming op mijn huisadres kan worden ingeschreven. helaas is dat inmiddels 10 jaar geleden en ik weet niet meer hoe zo'n veiligstelling van je huisadres heet. die kennis heb ik al 5 jaar niet meer gezien, is uit de vriendenkring verdwenen.