Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 09-05-2012 13:47:39
Voeding & Gezondheid

Discussie over de doorstart van het epd.

Niet iedereen is tegen.

ik ben tegen omdat ik goed in staat ben om te vertellen wat er met mij aan de hand is als ik naar een arts toe ga. daar hoeft een arts niet voor in mijn dossier te snuffelen, laat staan dat een arts waar ik niets mee te maken heb dat gaat doen.

ook lukt het mij nog prima om te vertellen voor welk geneesmiddel ik allergisch ben.

dat er communicatie tussen mijn huisarts en de apotheek plaats mag vinden is voor mijn gemak. anders moet ik eerst naar de huisarts voor recept en vervolgens naar apotheek. nu hoef ik alleen naar de apotheek voor medicatie ophalen. overigens een goede apotheek waar altijd goed gekeken wordt naar mogelijke interactie tussen medicatie.



=moeder56 schreef op woensdag 9 mei 2012, 13:18: het is mij nog steeds een raadsel waarom iedereen zo tegen is. het betekent dat er eindelijk een kostenbesparing in de zorg plaats kan vinden.