Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 09-05-2012 17:01:54
Geldzaken & Recht

Dringend: inwonende vriend moet binnen 10 dagen worden uitgeschreven

Anoniemm reageert niet meer, de vragen om verduidelijking worden niet beantwoord. toch raar, als je zo dringend hulp nodig hebt, dan zou je er toch alles aan doen om zoveel mogelijk informatie te geven. is het probleem opgelost? of is er wat anders aan de hand?
je kunt je allerlei andere redenen voorstellen waarom iemand deze vraag stelt. gaat het wel om een risico het huis uitgezet te worden? die aankondiging komt niet met een telefoontje maar schriftelijk, anders heeft de woningbouw geen poot om op te staan. en uitzetten kan alleen met een bevel van de rechter. daarbij lijkt het me sterk dat direct gedreigd wordt met uitzetten als er een inwonende vriend is, een woningbouwvereniging heeft er niet veel belang bij een goede huurder uit het huis te zetten.
zijn er misschien klachten over overlast o.i.d.?
heeft de vriend een inkomen en een van de andere bewoners een uitkering? dan kan er een financieel probleem komen, want tegenwoordig wordt naar het inkomen van alle bewoners gekeken.
kortom, als ts niet meer informatie geeft, kun je van alles gaan denken.