Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 09-05-2012 21:39:48
Vrije tijd & Tuin

Roundup (glyfosaat) is een zegen

Hendrikbos,

hopelijk zal jouw reactie er ook toe bijdragen dat mensen gaan begrijpen wat voor onzin ze krijgen voorgeschoteld door monsanto en klakkeloze navolgers als czar.
ik heb ca. 20 jaar geleden al eens informatie opgevraagd bij de chemiewinkel van de universiteit van utrecht, n.a.v. een onvoorstelbaar stomme actie van de gemeente waar ik woon. op klaarlichte dag, zo rond het middaguur, kwam er een spuitwagen van de gemeente om het onkruid tussen de straatstenen te verwijderen. niemand was gewaarschuwd, kinderen en huisdieren liepen gewoon op straat terwijl er volop gespoten werd. ik heb de gemeente gebeld, die mij vertelde dat het inderdaad round-up betrof en dat dit een zo goed als onschuldig middel was.
wat ik van de chemiewinkel toegestuurd kreeg loog er niet om: uitermate link spul, dat round-up.
czar, leef je nog?