Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zomerkoninkje
zomerkoninkje - 10-05-2012 00:42:24
Huishouden & Energie

Wasmachinepomp defect door gebruik kleurendoekje

[quote=vliegenderob schreef op woensdag 9 mei 2012, 22:55]vliegenderob schreef:

het aansprakelijk stellen van de fabrikant omdat er niet in de gebruiksaanwijzing staat dat een doekje er niet in mag lijkt mij een lachertje,. en dan ga ik verder met een voorbeeld van een vrouw als argument aanvoerde dat er niet in de gebruiksaanwijzing stond dat je geen hond kon drogen in een magnetron. ik dacht dat iedereen dat logisch zou vinden. aangezien de jury de vrouw gelijk gaf blijkt daaruit dat de meerderheid van die jury dat waarschijnlijk ook zou doen. daaruit blijkt tevens het nadeel van een jury rechtspraak, dat zijn (domme) leken die een eveneens domme emotionele vrouw gelijk geven.
met de eerste fabrikant bedoelde ik die van het doekje, die kan inderdaad niet aansprakelijk worden gesteld, met de tweede fabrikant, die van het uitgeven van een in zijn ogen, en ook de mijne, correcte gebruiksaanwijzing. ik heb dat verschil inderdaad niet zo duidelijk aangeduid, sorry diumenge. helaas heeft ts die gebruiksaanwijzing niet goed gelezen of niet begrepen.

blijkt ook het niveau van intelligentie van de amerikaanse-bevolking, met leken in juryrechtspraak e.d.