Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

beginlink
beginlink - 10-05-2012 13:45:21
Voeding & Gezondheid

Marktwerking :-(

Marktwerkingen is een speeltje van het cda en de vvd wat in 2006 noodgedwongen stopte maar waar ze weer vrolijk verder mee gingen toen ze weer op het pluche zaten me de tandartsenzorg en waar de volgende stap de winstgevende ziekenhuizen zijn en waar wij de nieuwe aandeelhouders gaan spekken omdat de prijzen dan de pan uitschieten. waarom denk je dat de vvd graag met het cda regeert? desnoods met een gedoogconstructie als het niet anders kan. het is overgewaaide neoliberale politiek die reagan introduceerde en waar men dacht dat problemen op een markt automatisch verdwijnen als je er een marktwerking op zet.
vvd en het cda zijn de laatste 35 jaar de pest voor dit land geweest en waar alleen deze partijen in een regering de staatsschuld met ruim 120 miljard lieten stijgen. de vvd ziet nederland als een speeltuin waar ze het 1 na het ander proberen. neem alleen al de politie die met de derde reorganisatie terug bij af was en waar onder remkes meer politie op straat zou komen maar waar in de praktijk koppels uit elkaar werden gehaald. dat is niet meer politie op straat dat is gespreide politie op straat en waar de pakkans ook halveerde. en maar te zwijgen over de liberale verkiezingsfabels met "dit mogen we niet aan de volgende generatie doorgeven" onder elk kabinet (op paars na) met de vvd is het staatstekort gestegen. alleen onder wiegel en van agt werd het al verdubbeld met 80 miljard. samenvattend kan je zeggen dat elke marktwerking tot een kartel heb geleid met prijsafspraken en waar de prijzen zijn opgedreven. vvd en bezuinigen is de mythe van deze tijd