Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 10-05-2012 14:35:16
Geldzaken & Recht

Terug naar de gulden?????

[quote=fairman schreef op donderdag 10 mei 2012, 13:57]vraag u eens eerlijk af: bent u in het algemeen echt armer geworden na en door de invoering van de euro?

armer sinds 2002. hangt van zoveel dingen af. je kan inmiddels werkeloos zijn geworden, je huis 12 % in waarde gedaald, gescheiden zijn. allerlei rampspoed kan je getroffen hebben. aan de andere kant, kun je de lotto hebben gewonnen, een goede baan hebben gekregen, in goud belegd, nooit meer uiteten gaan
dat iemands leven en gedrag 10 jaar statisch blijft is onwaarschijnlijk. en dan ook nog eens uit zien te vissen of het door toedoen van de euro was.
waar je wel over na kan denken is dat aan de euro ook landen meedoen, die er economisch gezien belabberd voorstaan. dat gaat ons als nederland een stuk armer maken en heeft ons land ook nu al armer gemaakt.
zelfs hoogervorst (van de vvd!) zegt dat we er nooit aan hadden moeten beginnen, alleen om er nu weer uit te stappen gaat ons nog meer kosten. dat is het dilemma.

mijn potje met vet heb ik niet op tafel gezet,
ik bewaar het in een kluis,
er over 20 jaar verkoop ik het,
voor 80 euro,
aan frans.