Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 10-05-2012 16:53:01
Geldzaken & Recht

Terug naar de gulden?????

Leuk hoor, al die voorbeelden dat het leven zoveel duurder is gewoon door de euro... maar waarom komt niemand met het voorbeeld van een sms-je? nu al vanaf een paar cent, vroeger tot wel fl. 0,50.. en de nieuwste mobieltjes? vroeger ruim 1000 gulden, nu gratis bij een abonnement. of een dvd-speler? vroeger honderden guldens, nu voor een paar tientjes bij de blokker of de aldi... en zo zijn er zat voorbeelden te bedenken.

"ja, maar dat is allemaal niet te vergelijken". o, echtwaar joh? alleen als het in het klaagstraatje past, dan is het wel opeens vergelijkbaar natuurlijk....

tegen iedereen die werkelijk denkt dat de prijzen zullen dalen doordat de gulden weer terugkomt, wil ik zeggen: droom lekker verder.