Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 11-05-2012 00:12:08
Voeding & Gezondheid

Discussie over de doorstart van het epd.

[quote=terpstra schreef op donderdag 10 mei 2012, 22:47]mensen, wees allert. niet alleen de huisarts of apotheker. ook de assistentes.
in het ziekenhuis tikt de balimedewerkster op verzoek van een vrijwilligster de naam en geboortedatum in van de echgenoot van die vrijwilligster. de meetgegevens werden zo verstrekt. de man zelf wist nog niets.
dus iedere potentiele werkgever / verzekeraar /hypotheker e.a. kan zomaar informatie verkrijgen. de vraag is, of ze het wel in de goede context plaatsen.
ik heb persoonlijk na een ongeval een allergie opgelopen door penicilline.
nu is allergie officieel een dodelijke ziekte. maar je kunt er ook honderd jaar mee worden. ziet u de verzekerings mij.en al koeren. als je ooit eens een dure medische behandeling moet krijgen voor iets anders, kun je naar je vergoeding fluiten. je was al dodelijk ziek. advies opvolgen van elze 30.. dit geg. is net zo snikkie als de invoering van de euro. groet.
hier ben ik het helmaal mee eens mijn overleden vrouw had verschillende geneeskundige problemen. op een gegeven wekend moest ik dus 112 bellen gelijk naar het ziekenhuis en daar gelijk toestemming gegeven dat de gegevens van mijn vrouw daar gebruikt mogen worden. heeft el niet veel geholpen maar ze wisten in elk geval gelijk zonder dat er verdere informatie gegeen moest worden.